top of page
Zoeken
Kabeljauw met een korstje (voor 2 personen)
Benodigdheden:
- 400 gram verse kabeljauwfilet
- 1/4 liter visfond
- ca. 65 gram boter
- 1 eetlepel witte wijn
Zalm met Honing (voor 2 personen)
Benodigdheden:
- 300/400 gram zalmfilet
- 2 eetlepels honing
- 1 eetlepel mosterd
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 grote citroen
- peper
Rogvleugelfilet met Saffraan en Risotto (voor 2 perÂsonen)
Benodigdheden:
- 400 gram rogvleugel
- 1 liter visbouillon
- 1 kleine ui
- 5 draadjes saffraan
- 15 gram boter
Langoustines met Dragon (voorgerecht voor 4 personen)
Benodigdheden:
- 12 langoustines
- 1 teentje knoflook
- fleur de sel
- biologische olijfolie
Recept voor pasta met verse kokkels (voor 2 personen)
Benodigdheden:
- 1000 gram verse kokkels
- olie
- 1 eetlepel gehakte bladpeterselie
- 200 gram pasta (tagliatelle/spaghetti)
Recept voor tarbot/griet/heilbotfilet met kalfsfond en paddenstoelen.
Benodigdheden: 2 tarbotfilets - 300 gram eekhoorntjesbrood *) - 1 sjalot - 2 eetlepels olijfolie, - 1 teentje knoflook - 50 gram boter -...
bottom of page