Kabeljauw met een korstje (voor 2 personen)Benodigdheden: - 400 gram verse kabeljauwfilet - 1/4 liter visfond - ca. 65 gram boter - 1 eetlepel witte wijn
Zalm met Honing (voor 2 personen)Benodigdheden: - 300/400 gram zalmfilet - 2 eetlepels honing - 1 eetlepel mosterd - 2 eetlepels olijfolie - 1 grote citroen - peper
Rogvleugelfilet met Saffraan en Risotto (voor 2 personen)Benodigdheden: - 400 gram rogvleugel - 1 liter visbouillon - 1 kleine ui - 5 draadjes saffraan - 15 gram boter
Langoustines met Dragon (voorgerecht voor 4 personen)Benodigdheden: - 12 langoustines - 1 teentje knoflook - fleur de sel - biologische olijfolie
Recept voor pasta met verse kokkels (voor 2 personen)Benodigdheden: - 1000 gram verse kokkels - olie - 1 eetlepel gehakte bladpeterselie - 200 gram pasta (tagliatelle/spaghetti)
Recept voor tarbot/griet/heilbotfilet met kalfsfond en paddenstoelen.Benodigdheden: 2 tarbotfilets - 300 gram eekhoorntjesbrood *) - 1 sjalot - 2 eetlepels olijfolie, - 1 teentje knoflook - 50 gram boter -...