Zalm met Honing (voor 2 personen)

Benodigdheden:


- 300/400 gram zalmfilet

- 2 eetlepels honing

- 1 eetlepel mosterd

- 2 eetlepels olijfolie

- 1 grote citroen

- peper en zout

Bereiding:


Spoel de zalm af onder de koude kraan en dep ze droog met keukenpapier. Verwarm de oven voor op 200 0C en vet een ovenschaal in met 1 eetlepel olijf­olie en leg de filets er in. Bestrooi de filets met peper en zout en rasp de schil van de citroen. Houdt vervolgens ook het citroensap apart. Druppel een eetlepel citroensap over de zalm en vervolgens de honing, vermengd met de mosterd. Dek de schaal af met aluminiumfolie en plaats de schotel circa 10 minuten in het midden van de oven. Leg op een bord een stukje zalm en garneer het met wat citroenrasp. Lekker met pasta.

45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven