top of page

Waar is het allemaal begonnen.

In 1993 zijn wij, Sander en Renie Toen, deze viswinkel begonnen, met als specialisme de verse vis, welke van meet af aan dagelijks vers werd ingekocht en dat doen we uiteraard nog steeds. De winkel werd omgetoverd van slagerij naar viswinkel, tevens de reden dat de tegels met daarop de koe nog altijd in de winkel hangen.

spaz-06.jpg

Ons verhaal.

Van lieverlee werd ons aanbod steeds uitgebreider. In 2001 hebben we de receptuur van de sauzen van de Fransche Winckel overgenomen en werd het drukker. De eerste personeelsleden werden aangenomen.

 

In 2005 is de winkel grondig verbouwd met een vernieuwde inrichting, die meteen meer luxe uitstraalde. Het trok ander publiek aan die de uitstekende kwaliteit vis enorm waardeerde.

 

In 2010 stopte de buurman met zijn zaak, tevens eigenaar van beide panden en bood ons als eerste aan het pand erbij te huren. Dit zagen wij direct zitten en we realiseerden ons dat het “nu of nooit” was en hebben het pand erbij genomen. De grondigste verbouwing tot nu toe, waarbij een grotere toonbank neergezet kon worden. Dat was een verademing want veel artikelen lagen in de koelcel omdat we ze niet kwijt konden in de toonbank. Mensen aten al graag een kibbelingetje of een broodje bij ons maar doordat de lunchroom erbij kwam, werden de visjes die in de boeren roomboter worden gebakken enorm populair.

bottom of page